Vrijwilligerswerk in de buitenlucht

Redactie Yongsters evenementen, sport, yongsters Leave a Comment

Het is zomer in Nederland. En dat betekent dat het (meestal) redelijk oké weer is. Daarom hier een rijtje met het leukste vrijwilligerswerk in de open lucht! Lekker buiten zijn en wie weet kleur je zelfs nog een beetje bij ook.

Dierenverzorger op een kleine kinderboerderij

Ben jij gek op dieren? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je werkt bij stichting de Dierencapel en je taken draaien vooral om het welzijn van de dieren. Je hoeft niet eens kennis te hebben over dierenverzorging. Dé kans om iets te leren! Klik hier voor meer informatie.

Begeleid een sportmiddag met ouderen in het Vondelpark

Eerst wandel je met de bewoners van de Vondelstede naar het Vondelpark. Daar worden allerlei sportactiviteiten georganiseerd. Je helpt met van alles een handje mee en kletst gezellig met de ouderen. Klinkt goed? Geef ouderen (en jezelf) een onvergetelijke middag! Klik hier voor meer informatie.

Sportieve begeleider voor kinderen

Nog één voor de sportievelingen! Elke woensdagmiddag kunnen kinderen met en zonder beperking lekker komen bewegen in de gymzaal van de Heldringschool in Amsterdam Noord. Samen met professionele docenten hou jij een oogje in het zeil. Interesse? Klik hier als je meer wilt weten.

Begeleider sportevenement in Twiske

Jaarlijks wordt 5 keer de Twiskemolenloop georganiseerd. Er is een route voor kleine kinderen en er zijn verschillende afstanden voor jongeren en volwassenen. Jouw taak is bijvoorbeeld om de drinkposten te bemannen of de hardlopers de goede kant op te wijzen. Zin in een gezellige, actieve middag vol enthousiaste hardlopers? Dan is dit iets voor jou! Klik hier om meer te weten te komen.

Tekst: Tessa Rietveld
Afbeelding: Tessa Rietveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *