Vijf zomerse vacatures in Amsterdam

Elza van Oort ontdekken, toekomst, yongsters Leave a Comment

Elke maand deelt Yongsters een aantal interessante vrijwilligersvacatures in Amsterdam en deze maand hebben we vijf vacatures uitgezocht voor in de zomervakantie. Want YES! De zomervakantie staat voor de deur. Tijd om uit te rusten, leuke dingen te ondernemen of.. om vrijwilligerswerk te doen! Heb jij wat uurtjes over? Dan zijn deze vacatures wellicht iets voor jou.

Over het IJ Festival medewerker

Tien dagen lang, van 13 tot en met 22 juli, kun je theater aanschouwen op spannende locaties: in en om de NDSM-werf en op diverse binnen- en buitenlocaties in Amsterdam-Noord. Het Over het IJ festival kan alleen niet zonder vrijwilligers draaien. Lijkt het je wat om als kantoor-, bar-, promo- of cateringmedewerker aan de slag te gaan? Helpen met de aankleding en de op- en afbouw is ook mogelijk. De keuze is reuze. Wat je er voor terug krijgt? Je mag gratis naar alle voorstellingen toe!

Lees meer

Ga mee op Gouwe Ouwe Tour!

De Gouwe Ouwe Tour tovert verschillende woonzorgcentra in Nederland om tot een ouderwetse sixties-kroeg. Volop meezingen, dansen en sjansen, het is een muzikale reis door het verleden. Wil jij een dansje meedoen of helpen met het rondbrengen van hapjes en drankjes? Houd je van een feestje en ben je goed in (om)toveren?
In Amsterdam vindt het Gouwe Ouwe feestje plaats op 22 juli in de Rietvinck.

Lees meer

Kinderweken begeleider

Je kunt vast niet wachten tot je op vakantie mag, heerlijk de zon op je bol. Helaas is op vakantie kunnen gaan niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. En daarom organiseert Humanitas de Kinderwerken, waarbij kinderen die door omstandigheden niet op vakantie kunnen, toch een weekje weg kunnen in Nederland. Hiervoor zijn zij op zoek naar vrijwilligers die de kinderen willen begeleiden. Daarnaast denk je ook mee over de voorbereiding en uitvoering van de weekactiviteiten. Lijkt dit jou wat?

Lees meer

Dierenbuddy

Vind je het leuk om ouderen of zieken te helpen en houd je ook nog eens van huisdieren? Dan sla je met deze vacature twee vliegen in een klap: zet je in als Dierenbuddy! Dit is een initiatief van de Dierenbescherming. Als vrijwilliger ga je langs bij ouderen of zieken en help je mee met de zorg voor hun huisdier. Het is voor minimaal een half jaar en gemiddeld een dagdeel per week.

Lees meer

Op pad met Annie (77)

Annie is een rasechte Amsterdamse dame en woonachtig in Zuid. Omdat zij zich minder alleen wil voelen, is ze op zoek naar iemand die met haar op pad wil en een luisterend oor kan bieden. Dus, heb jij wat vrije uren over en ga je er ook graag op uit? Annie vindt het bijvoorbeeld leuk om een kopje koffie te gaan drinken, een wandeling in het vondelpark te maken of om een potje te kaarten.

Lees meer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *