Vijf lente-proof vacatures in Amsterdam

Elza van Oort geven, samenleving, yongsters Leave a Comment

Elke maand deelt Yongsters een aantal interessante vrijwilligersvacatures in Amsterdam en deze maand hebben we vijf vacatures uitgezocht die lente-proof zijn. Want de dagen worden langer en we kunnen weer naar buiten zonder ons volledig in te pakken. Kun je niet wachten om meer tijd in de buitenlucht te spenderen, en tegelijkertijd ook nog iets goeds doen voor een ander? Dan zijn deze vacatures wellicht wat voor jou!

Watersport- en spelactiviteiten begeleider

Ben je een watersportliefhebber en vrij op de zaterdagmiddag? Dan is de vacature bij zeilvereniging Dunnewold Hendrick de Keyser aan de Nieuwe Meer zeker iets voor jou. Je begeleidt watersport- en andere actieve activiteiten voor kinderen en jongeren tussen de 7 en 18 jaar. Bij het begeleiden van de activiteiten zul je veel op het water te vinden zijn, en daarnaast mag je zelf ook zeilen, varen of kanoën wanneer je wilt.

Lees meer

Werken in de buurtmoestuin

Houd je van de natuur en ben je niet bang voor vieze handen? Met de komst van de lente kan er weer gezaaid worden en daarvoor is de buurtmoestuin in Amsterdam West op zoek naar een nieuwe tuinmedewerker. Naast het onderhouden van de moestuin, kun je ook helpen met het bereiden van maaltijden met groenten uit de tuin. Zelf mag je ook wat oogst mee naar huis nemen. Lijkt dit jou wat? Lees dan snel verder!

Lees meer

Scouting begeleider

Herinner je je eigen scoutingavonturen van vroeger nog of heb je spijt dat je nooit op scouting hebt gezeten? Je krijgt nu de kans om dit te herbeleven of om dit in te halen. Wekelijks organiseert Scouting Frankendael sport- en spelactiviteiten die in het thema van scouting staan. Hiervoor zijn ze op zoek naar begeleiders die de activiteiten willen organiseren en uitvoeren.

Lees meer

Stadsboer

Ben je woonachtig in de stad, maar zou je wel willen werken op een boerderij? Dat is nu mogelijk bij stadsboerderij Zimmerhoeve. Zij zijn op zoek naar een vrijwilliger die kan helpen met de verzorging en voeding van de dieren en het schoonmaken van de hokken. Je kunt één of meerdere dagdelen per week aan de slag!

Lees meer

Fiets maatje

Houd je van gezelligheid en sportiviteit, dan is deze vacature zeker wat voor jou. Een vriendelijke meneer uit Amsterdam Noord met een verstandelijke beperking zoekt iemand die met hem door zijn buurt wil fietsen. Gezien hij Amsterdam Noord als zijn broekzak kent, zal hij je er onderweg van alles over vertellen. Lijkt deze persoonlijke tour door Amsterdam Noord jou wat, kijk dan snel op de site.

Lees meer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *