De leukste vacatures in West!

Geke van der Voort geven, samenleving, yongsters Leave a Comment

Wel zin in vrijwilligerswerk, maar geen zin om elke week op je gammele fiets naar de andere kant van de stad te trappen? Dan hebben we goed nieuws voor je: er is namelijk ook genoeg te doen in jouw buurt. Eerder schreven we al een artikel over vrijwilligerswerk in Zuidoost, Oud-Zuid en Buitenveldert. Dit keer is Amsterdam-West aan de beurt!

  • Het is nu nog een beetje te koud, maar voor je het weet wemelt het in het prachtige Vondelpark weer van zonaanbidders, sportfanaten en borrelaars. Wil jij ook zoveel mogelijk zonnige dagen doorbrengen in het Vondelpark? Word dan vrijwilliger bij het Vondelpark Informatie Punt!
  • Speel je de sterren van de hemel of lijkt acteren je gewoon heel leuk? Geef je dan op als buurtacteur bij het ZID theater. Wie weet word jij wel ontdekt als de nieuwe Carice van Houten of Michiel Huisman!
  • Heb jij een voorliefde voor kunst en voel jij je helemaal thuis op Facebook, Instagram en Twitter? Dan is Kunstuitleen/galerie Beeldend Gesproken op zoek naar jou. Bonus: je werkt ook nog op een van de hipste locaties van Amsterdam-west, de Hallen.
  • Kattenliefhebbers opgelet! Er is in West een droomvacature beschikbaar: onbeperkt katten knuffelen bij Stichting Amsterdamse Zwerfkatten. Wie wil dat nou niet?
  • Nog meer dierenliefde: het Robin Food Kollektief is op zoek naar enthousiaste koks die vegetarische en veganistische gerechten willen bereiden voor hun gasten. Bij het Robin Food Kollektief draait het allemaal om samen nieuwe recepten ontdekken en heerlijk eten bereiden met verse biologische producten. Eet smakelijk!

Toch liever iets anders? Bekijk hier alle vacatures in Amsterdam West!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *