Yongsters: meer dan vrijwilligerswerk!

Redactie Yongsters geven, toekomst, yongsters Leave a Comment

youngsters_oma

De Vrijwilligers Centrale Amsterdam (VCA) is al decennia een ontmoetingsplek voor verschillende soorten Amsterdammers. Van oude tot nieuwe Amsterdammers. Voor iedereen is er passend vrijwilligerswerk en iedereen is welkom. Yongsters is het jongerenplatform voor VCA en wij willen laten zien hoe de jongeren in Amsterdam vrijwilligerswerk in Amsterdam beleven. Bewust of onbewust zijn wij met z’n allen bezig met het idealisme waar VCA achter staat.

Wij willen met onze vernieuwde website laten zien wat er allemaal vrijwillig te doen is in onze mooie stad. Elke dag is er iets te doen en elke dag is een moment om iets goeds te doen voor iemand anders. Met deze website willen we de Amsterdammers die twijfelen over de streep trekken. We gaan achter de schermen bij verschillende organisaties langs, interviewen vooraanstaande Amsterdammers en schrijven kritische stukken over het Amsterdamse beleid.

We zullen niet alleen over vrijwilligerswerk schrijven. Dit jaar trekken we het verder en zullen we onze vrijwilligers belonen met leuke activiteiten binnen Amsterdam. Yongsters is namelijk meer dan vrijwilligerswerk. Wij zijn trots op onze stad. De stad met o.a. de meeste nationaliteiten! Amsterdam is op vele fronten een voorbeeld voor andere steden, maar er zijn ook veel fronten die aandacht nodig hebben. Ook hier willen wij ons op richten. Samen kunnen wij Amsterdam dynamischer en gezelliger maken. Een stad waar iedereen aan vrijwilligerswerk doet, dat is een stad waar wij naar streven!

Doe jij aan vrijwilligerswerk in Amsterdam en vind je dat jouw werk meer gezien moet worden? Schroom dan niet om ons een email te sturen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *