Help mee bij het Feest van de Verbinding

Geke van der Voort evenementen, samenleving, Uncategorized Leave a Comment

Nog geen plannen volgend weekend? Op zaterdag 15 september organiseert Resto VanHarte het Feest van de Verbinding voor 800 Amsterdamse ouderen. In de Beurs van Berlage worden de ouderen door middel van diner, theater en dans met elkaar in verbinding gebracht. Televisiepresentator en Resto VanHarte ambassadeur Joris Linssen is gastheer tijdens het driegangendiner. Dit diner begint met het theaterconcert ‘Hart en Ziel’ van Stichting Myosotis. Vervolgens wordt er een heerlijk driegangendiner geserveerd door Resto VanHarte, en de avond wordt afgesloten met het Danspaleis, een dansfeest waar de ouderen kunnen swingen op nostalgische hitjes.

Wil jij een bijdrage leven aan deze onvergetelijke dag? Meld je dan aan als vrijwilliger:

  • Vrijdag 14 september (09.00 -18.00) Op vrijdag zoeken ze nog vrijwilligers voor klaarmaken van de zalen. Hierbij kun je denken aan het klaarzetten van de tafels, stoelen en het opdekken van de tafels.
  • Zaterdag 15 september (14.30 – 22.00) Diner crew: Het dinerteam is verantwoordelijk voor alles wat bij het serveren van de maaltijd komt kijken. Het serveert het voor-, hoofd- en nagerecht en drankjes.
  • Zaterdag 15 september (11.00 – 17.00) Dialoog team: Het Dialoog team is verantwoordelijk voor de ontvangst van de gasten voor de Dialoog van de Verbinding het serveren van de lunch en het serveren van een drankje na de bijeenkomst.
  • Zaterdag 15 september (14.00 – 22.00) Achter de Schermen Team: Het team is verantwoordelijk voor alles wat er achter de schermen tijdens het feest gebeurd.

Als vrijwilliger kan je genieten van een heerlijke lunch of diner en een gezellige nazit na afloop. Het enige wat je nodig hebt is een goed humeur en een beetje geduld. Voor de opbouw zijn wat spierballen ook wel handig. 😉 Stuur een e-mail naar l.elberse@restovanharte.nl of berichtje via Whatsapp 06 11086281 naar Liesbeth Elberse om je op te geven. Je kunt je ook samen met je vrienden aanmelden als groep!

Klik hier voor meer informatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *