Amsterdam Art Weekend zoekt helpende handen!

Tessa van den Bongaardt evenementen, toekomst, yongsters Leave a Comment

Three strikes, you’re IN: hou je van cultuur en moderne kunst? Heb je altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van een groot evenement dat alle moderne kunstinstellingen met elkaar verbindt? En wil je meehelpen om deze editie van Amsterdam Art Weekend onvergetelijk te maken?

Ben je héél toevallig ook nog eens beschikbaar tussen 22-25 november… Dan is Amsterdam Art Weekend op zoek naar jou!

Tijdens Amsterdam Art Weekend staat de stad één keer per jaar geheel in het teken van hedendaagse kunst. Meer dan zestig van de meeste toonaangevende kunstenaars residencies, galeries, project spaces, veilinghuizen, musea en instituten presenteren op eigen locatie een uitgebreid programma waarmee je kunst op veel verschillende manieren kan ervaren. Het programma van tentoonstellingen, performances, film screenings, debatten, rondleidingen, openingen én feestjes brengt je helemaal op de hoogte van wat er speelt in de hedendaagse kunst! Een divers publiek van kunstliefhebbers en professionals zoals verzamelaars, kunstenaars, curatoren, en museumdirecteuren uit binnen en buitenland laten zich inspireren door het programma.

De organisatie kan jouw goed hulp gebruiken bij het opbouwen van de RijksakademieOPEN, op verschillende privé-evenementen, bij de informatiepunten, en nog veel meer. Wat krijg jij ervoor terug? Amsterdam Art organiseert je lunch tijdens je shift, en je mag naar de evenementen die tijdens het festival georganiseerd worden. Droom je van een carrière in de kunsten? Dan staat een ervaring als deze extra goed op je cv én kun je nuttige contacten opdoen.

Meer informatie vind je op de website van het Amsterdam Art Weekend.

Je direct opgeven? Geef je beschikbaarheid, leeftijd en telefoon dan door aan Beatrijs Jansen.

Geïnspireerd voor langduriger vrijwilligerswerk in de culturele sector? Kijk dan gauw hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *