ADE: neem je buddy mee!

Redactie Yongsters evenementen, nieuws, ontdekken, yongsters Leave a Comment

Vijf dagen lang, dag en nacht goed feesten in Amsterdam. Dat is precies waar de derde week van oktober al sinds 1996 uit bestaat. Hoewel de timing zoals ieder jaar weer ongelofelijk onhandig is (de universiteiten van Amsterdam plannen de eerste tentamenweek van het schooljaar altijd rondom dit feestje), kan ook ik het toch niet helemaal laten om even een kijkje te gaan nemen.

Meer dan 2000 artiesten
Een kijkje nemen bij het Amsterdam Dance Event dus. Dit jaar vindt het plaats van 19 t/m 23 oktober op meer dan 140 verschillende locaties in Amsterdam. Waar je overdag welkom bent voor lezingen, workshops en demonstraties kun je ’s nachts uit je plaat gaan op verschillende soorten elektronische muziek en met meer dan 450 geplande evenementen, meer dan 2000 verschillende artiesten en een publiek dat varieert van rasechte Amsterdammer tot overzeese toerist moet dat zeker goedkomen.

ade

Samen naar het ADE
Natuurlijk is het leuk om een avondje in een uitverkochte Gashouder te staan, maar ook ik –als arme student- begrijp dat zoiets aan het einde van maand niet altijd meer mogelijk is. Wat in dat geval dan bijna zelfs onmogelijk wordt, is iemand meenemen naar ADE. Want hoe leuk zou het zijn om je internationale medestudent,  je vluchteling buddy of een ander maatje hier mee naartoe te nemen?
Ik kan je alvast vertellen: het is zeker mogelijk! Oók met een studentenbudget. Naast een hoop betaalde evenementen zijn er namelijk ook genoeg gratis evenementen te bezoeken.

Gratis evenementen
Hieronder heb ik een gratis evenement per dag voor je opgezocht:

– Woensdag 19 oktober: Day 1 of Casa
– Donderdag 20 oktober: MEANWHILE X D.EDGDE BY NIGHT
– Vrijdag 21 oktober: Once in a Blue Moon URSL ADE
– Zaterdag 22 oktober: 50HERTZ presents: The United Techno Showcase
– Zondag 23 oktober: Silver M by Fatima Hajji

Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *