I am Amsterdam: evenementen die niet mogelijk zijn zonder jou

Redactie Yongsters evenementen, sport, Uncategorized Leave a Comment

Wist je dat ontzettend veel evenementen in Amsterdam niet mogelijk zouden zijn zonder vrijwilligers? Dit zijn de grootste evenementen op een rij.

Vondelpark Openluchttheater
Het VondelPark Openluchttheater biedt de hele zomer meer dan 150 gratis voorstellingen. Vanaf mei vinden er elke week festivals en weekendvoorstellingen in het Vondelpark plaats. Omdat het Vondelpark Openluchttheater al meer dan 40 jaar gratis toegankelijk is, zijn de organisators afhankelijk van de gemeente, van sponsors en natuurlijk van vrijwilligers. Als vrijwilliger help je mee met de productie van de vele dans-, theater- en muziekvoorstellingen.
Meer informatie

Uitmarkt2015_RoosjeVerschoor

Uitmarkt
De Uitmarkt is met jaarlijks 500.000 bezoekers één van de grootste evenementen van Nederland. Eind augustus wordt rondom het Museumplein en het Leidseplein de landelijke opening van het culturele seizoen gevierd. Als vrijwilliger kun je meehelpen als bijvoorbeeld artiestenopvang, podiumcoördinator of publieksbegeleider.
Meer informatie

Uitmarkt2015_RoosjeVerschoor1

Dam tot Damloop
In september wordt de jaarlijks terugkerende hardloopwedstrijd georganiseerd door Le Champion. Deze sportvereniging wil mensen enthousiasmeren voor sport door meer dan 80 hardloop-, fiets- en wandelevenementen  te organiseren. Om dit te verwezenlijken zijn er bijna 4.000 vrijwilligers en 40 verenigingen en scholen betrokken.
Meer informatie

Foto’s:
Vondelpark OpenLuchttheater
Roosje Verschoor (Uitmarkt 2015)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *