Be right and share love: de leukste evenementen in februari

Jessica Gemmel evenementen, geven, nieuws, ontdekken, samenleving, Uncategorized, yongsters Leave a Comment

Een maand om van te houden. De start van de liefdesmaand februari is begonnen. Een maand met minder dagen, maar natuurlijk niet minder interessante activiteiten. Deze maand biedt leuke dates en hulpvolle dagen.  Het is een liefdesmaand waarin jij de kans krijgt om jou liefde te delen. De volgende evenementen geven jou een beter overzicht van de maand: 

Wat: Human Rights Weekend 2019

Waar: De balie, Kleine-Gartmanplantsoen 10

Wanneer:  6, 7, 8, 9, 10 februari

Dit jaar weer een weekend waar inzichten verbreed worden op het gebied van onze rechten. Wat vind jij van het kinderpardon? Tot hoever mag onze overheid onze privacy gebruiken om veiligheid te bevorderen? Dit weekend kan jou verdere inzichten geven in waar jij staat in deze huidige, dynamische maatschappij! Tevens wordt dit weekend geopend door niemand minder dan Sigrid Kaag; zij is minister van buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking. Daarnaast zijn er talloze journalisten, parlementariërs en regisseurs bij die allen inzichten kunnen geven over de huidige maatschappij.  Kortom: een “eye opener”-event dat veel te bieden heeft! Voor ongeveer €10,- kan jij erbij zijn. Verdere informatie en aanmelden kan hier

Wat:  ‘Voor je ‘t weet heb je een date’

Waar:  De nieuwe poort, adres: Claude Debussylaan 2

Wanneer: 9 februari van 12:00 tot 19:00

Een appje hier een appje daar; deze maand is een date met een ander een mooi gebaar. 14 februari is het Valentijnsdag: een dag die in het teken kan staan van een speciaal persoon in jouw leven. Daarom kan je 9 februari alvast oefenen voor de officiële Valentijnsdag! Dan vindt namelijk het event ‘Voor je ’t weet heb je een date’ plaats. Tijdens dit event krijg jij de kans om op date te gaan met een leuke senior. Op deze wijze worden jong en oud verbonden en hebben beiden een leuke avond. Door een middagje een activiteit uit te voeren met een senior in deze liefdevolle maand, zorg je ervoor dat er 1 senior minder eenzaam is. Kortom, een prachtig gebaar. Voor slechts 15 euro beleef jij deze geslaagde middag.

Zin in een date? Aanmelden kan hier

Wat:  Comedy night p60

Waar: Poppodium p60, Poppodium P60

Wanneer: 20 februari van 20:30 tot 22:30

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Op woensdag 20 februari organiseert p60 dan ook een comedy night om een lach op je gezicht te toveren. Een avond met professionele- en opkomende cabaretiers zal voor jou klaarstaan om je een leuke avond te bezorgen. Heel goed voor je gezondheid, want lachen is gezond! Zin om een avondje te gieren? Dan kan je aan de deur je kaartje kopen voor slechts €3,-. Verdere info vind je hier

Wat: Serve the city-projectdag

Waar:  Omgeving Amsterdam

Wanneer: 9 februari

Serve the city organiseert maandelijks een projectdag. Dit is een goede gelegenheid om je jaar een beetje te helpen met het doen van iets voor een ander. Voor één dag ben jij een vrijwilliger en help jij instanties of mensen waar dat nodig is. Dit betekent dat je kan bijvoorbeeld spelletjes doen met ouderen, maaltijden maken voor daklozen en alleenstaande moeders helpen. Een dag waar jij iets kan betekenen voor mensen in Amsterdam!

Interesse om mee te doen? Aanmelden kan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *